Туристичката понуда на Охрид ќе биде претставена на саемот „Истанбул 2013“

Петок, 18 Јан 2013 | Прочитано 313 пати.

Од 24-ти до 28-ми јануари, Охрид ќе биде претставен на престижниот туристички саем - Истанбул 2013.


На саемот каде ќе биде презентиранта туристичката понуда на градот, ќе учестуваат претставници од Секторот за ТЛЕР при општина Охрид. Сите туристички субјекти од Охрид, ќе можат да достават свои промотивни материјали најдоцна до 21-ви јануари, во просториите на Секторот за Тлер.

[назад]
loading...
Коментари