Уште еден проект и инвестиција во Општина Струга

Понеделник, 08 Јул 2019 | Прочитано 1,267 пати.

Општина Струга во соработка со Центар за развој на југозападниот плански регион ги започнаа тендерските постапки за изградба на новата пешачка патека долж Охридското Езеро, почнувајќи од Ресторантот Версус до основното училиште во с.Калишта , патека долга 1,4 км.


Ова е само една од многуте проекти за градот на Струга, кои и го подобруваат изгледот секој ден и повеќе.


Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари