Вградени топчести бетонски елементи на тротоарите во Струга

Петок, 10 Авг 2018 | Прочитано 1,582 пати.

На оваа тема, во редакцијата на Strugaonline пристигна реакција на револтиран граѓанин во која се вели:


Ова е опасно решение, пред пешачкиот премин, на пешачка патека вакви препреки……Тука поминуваат деца,луѓе слабовидни, постари лица мала невнимателност и ќе се најдат пред нечија хауба.


Струга: Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари