Во четврток седница на Советот на Општина Струга

Сабота, 10 Март 2018 | Прочитано 600 пати.

На 15.03.2018 (четврток) ќе се одржи седамата седница на Советот на општина Струга. Седницата ќе започне во 10:00 часот, во големата сала на Советот на општина Струга по следниов дневен ред:


-Записник од 5 – тата седница на Советот на општина Струга.


-Записник од 6 – тата седница на Советот на општина Струга.


-Предлог – Годишна сметка на Буџетот на општина Струга за 2017 година.


Извор: Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари