Во Општина Струга за прв пат пешачки премин обележан со пластифицирана боја

Среда, 12 Јун 2019 | Прочитано 1,515 пати.

Во рамките на градежните работи кои се во тек за поставување услови за побезбеден сообраќај за прв пат во Општина Струга пешачкиот премин се обележа со пластифицирина бела боја.


Завчера вечер беа обележени пешачкиот премин на улица Партизанска и пешачките премини во близина на кружниот тек кај Женска плажа, со пластифицирана бела боја која е три пати поиздржлива и посветла од обичната боја.


Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга


 

[назад]
loading...
Коментари