Во струшко пронајдена пушка Во струшко пронајдена пушка

Среда, 04 Сеп 2019 | Прочитано 1,065 пати.

На 02.09.2019 околу 17.00 часот во Полициската станица Струга, било пријавено дека во близина на с.Делогожда, била пронајдена стара пушка. Полициски службеници излегле на местото и пушката била подигната за понатамошна постапка. Во струшко пронајдена пушка .

[назад]
loading...
Коментари