Вонредна седница за работното време на угостителските објекти

Четврток, 12 Јул 2018 | Прочитано 250 пати.

По предлог на градоначалникот, за утре, 13-ти јули, со почеток во 10 часот закажана е тринаесетта вонредна седница на Советот на општина Охрид.


На седницата е предвидена една точка на дневен ред-Предлог одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти.


Извор: OhridNews.


 

[назад]
loading...
Коментари