Започна втората фаза од отрстранувањето на азбестните цевки на „Партизанска“

Среда, 12 Јун 2019 | Прочитано 271 пати.

Продолжува втората фаза oд процесот  на отстранување на азбестните цевки покрај улица Партизанска каде што се работи со полн интензитет за овој дел да биде завршен пред почетокот на летната сезона поради нејзиното значење во развојот на летниот туризам во Струга.-информираат од МЈП Проаква.
Од таму додаваат дека и во други региони во градот ќе започнат  големи проекти за средување на постоечките мрежи и изградба на новите мрежи таму каде што е потребно.


Извор: Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари