Донација од 44 електрични кревети за македонска болница

Понеделник, 14 Мај 2018 | Прочитано 144 пати.

Меѓународната организација „Пламен на Мирот“ од Виена, меѓународната невладина организација „Суверен болнички ред „Св. Јован од Ерусалим", Ротари клубот „Прилеп“ и Лајонс клуб „Вардар“ ќе донираат 44 електрични болнички кревети и дополнителна болничка опрема во Градската болница „Борка Талески“ во Прилеп. 


Извор: Фактор

[назад]
loading...
Коментари