Пендаровски на регионален самит во Сараево

Понеделник, 08 Јул 2019 | Прочитано 130 пати.

Претседателот на Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска ќе учествува на Самитот на шефови на држави и влади на земјите – учеснички во Процесот за соработка во Југоисточна Европа. Станува збор за редовна средба на лидерите на која се разговара за унапредувањето на односите меѓу земјите во регионот.

[назад]
loading...
Коментари

Македонија