Прес конференција: „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“

Понеделник, 11 Јун 2018 | Прочитано 219 пати.

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорката на УЈП Сања Лукаревска одржаа заедничка прес - конференција на тема „Поедноставување на даночните постапки за земјоделците“.
Извор:24.мк

[назад]
loading...
Коментари

Македонија