Утрешниот ден, 14-ти април ќе биде работен за учениците во основните и средните училишта

Петок, 13 Апр 2018 | Прочитано 132 пати.

Утрешниот ден, 14-ти април ќе биде работен за учениците во основните и средните училишта.


Наставата ќе се реализира со распоред на часови од петок.


Ова е последна сабота што ќе се одработува во оваа учебна година. На тој начин се задоволува законската одредба за настава реализирана во 180 работни дена, информираат од Министерството за образование и наука. (Крај)


извор: ОхридПрес

[назад]
loading...
Коментари

Македонија