Во четврток истекува рокот за поднесување на годишната даночна пријава

Вторник, 13 Март 2018 | Прочитано 213 пати.

Oд Управата за јавни приходи ги потсетуваат граѓаните дека во четврток (15.03) истекува рокот за поднесување на годишната даночна пријава. За сите граѓани кои нема да ги достават даночните пријави заклучно со четврток следува казна од 500 до 1000 евра.


Извор:Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари