Зголемен прометот кај храната, непрехранбените производи и горивата

Понеделник, 12 Март 2018 | Прочитано 134 пати.

Во текот на минатата година во трговијата на мало пораст е забележан кај непрехранбените производи, освен горивата и кај храната, пијалаците и тутунот, објави Државниот завод за статистика.


Зголемен промет на мало е забележан и кај моторните горива.


извор:Сител ТВ

[назад]
loading...
Коментари