Занимливости
 • Мајк Тајсон му го врати увото на Холифилд-Видео

  Мајк Тајсон му го врати увото на Холифилд-Видео

  По 16 години Тајсон му го врати делот од увото на Холифилд, кој му го одгриза во текот на мечот во 1997 година.
  Во рекламата за Footlocker Тајсон и Холифилд повторно се сретнаа очи во очи.
  Тајсон му го врати...

 • Зошто не треба да се расправате со идиоти?

  Зошто не треба да се расправате со идиоти?

  Колку пати сте се нашле во ситуација да сте 100% сигурни во нешто, но сепак да бидете натерани да помислите другачие?
  Во некои расправии понекогаш не треба да се навлегува. Докажувањето дека сте во право не е...

 • ХОРОР: Разликата помеѓу белите дробови на пушачите и непушачите! ВИДЕО

  ХОРОР: Разликата помеѓу белите дробови на пушачите и непушачите! ВИДЕО

  Белите дробови се витален орган со чија помош целиот наш организам се снабдува со кислород
  Погледнете до кој степен белите дробови на еден страствен може да ја загубат својата функција Ако не можете да...

 • Дрво на кое ,,растат” пари-Фото

  Дрво на кое ,,растат” пари-Фото

  Во Шкотска има дрво од кое “растат” монети, кои луѓето кои поминувале од тука ги ставале внатре надевајќи се дека тоа ќе им донесе среќа.
  Па така, старата изговорка дека парите не растат на дрво може...