Бојан Спиркоски ново засилување на Фк Лабуништа

Сабота, 10 Фев 2018 | Прочитано 1,302 пати.

ФК Лабуништа 2011 доведува ново засилување во Пролетниот дел од сезоната и тоа, 23 г. Бојан Спиркоски кој доаѓа од екипата на ФК Брозани (Р.Чешка) исто така има настапувано за ФК Брегалница(Штип) и ФК Победа (Прилеп)...

[назад]
loading...
Коментари