ФК Лабуништа во 20-тото коло дома го пречекува Еруомилк ГЛ (Скопје)

Петок, 13 Апр 2018 | Прочитано 406 пати.

Утре 14.04.(Сабота) со почеток во 16:00 часот екипите од втората македоснка лига запад ќе ги одиграат натпреварите од редовното 20-то коло.


ФК Лабуништа 2011 ја пречекува екипата на ФК Еуромилк Горно Лисиче од Скопје додека екипата на Стрруга Трим и Лум им гостува на ФК Новаци од Битола.


Од двата соседни тима се надеваат на позитивен исход како би фатиле приклучок на врвот од табелата.


[назад]
loading...
Коментари