Историски натпревар на ФК Лабуништа

Понеделник, 16 Апр 2018 | Прочитано 2,961 пати.


Утре втроник со почеток во 16:00 часот на градскиот стадион во Струга се среќаваат екипите на ФК Струга Трим и Лум и ФК Лабуништа.


На овој натпревар навивачите и симпатизерите на ФК Лабуништа очекуваат победа и со тоа да ги зголемат шансите за влез во првата Македонска Фудбалска лига. Кога може Кратово да игра во првата македонска лига зошто да неможе Лабуништа изјавуваат од навивачката група ``Гмечери``.


Дојдете и уживајте во фудбалската престава помеѓу екипите на ФК Струга Трим и Лум и ФК Лабуништа....

[назад]
loading...
Коментари