После победата Лабуништани гостуваат во Скопје против Еруо - Милк Г.Л.

Петок, 09 Март 2018 | Прочитано 617 пати.

Утре нашиот преставник во 2-МФЛ. запад им гостива на екипата на Фк Еруо - Милк од Горно Лисиче Скопје, и покрај одсутноста на четворица првотимци: Б.Спиркоски С. Кадриески К.Далчески и Х.Купа во таборот и меѓу играчите на Фк Лабуништа 2011 владее оптимистичко расположение и голема желба за успех.


Вториот претставник нашиот прв сосед Струга Трим и Лум на градскиот стадион во Струга (Караорман) го пречекува директниот ривал за влез во првата Македнска фудбалска лига Македонија Ѓ.П. од Скопје исто и овој напревар е во терминот од 14:00 часот.


како и останатите дуели од 16 -тото коло


14:00 10.03.2018 ФК ЛОКОМОТИВА-БЕНТОЕКСПОРТ - ФК ТЕТЕКС


14:00 10.03.2018 ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ - ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932


14:00 10.03.2018 ЗФК НОВАЦИ 2005 - ФК ВЕЛАЗЕРИМИ 77


14:00 10.03.2018 КФГ ГОСТИВАР - ФК ЗАЈАЗИ


14:00 10.03.2018 ФК ЕУРОМИЛК ГЛ - ФК ЛАБУНИШТА 2011


Текст: Мухаммед Шаиноски

[назад]
loading...
Коментари