Турнир во мал Фудбал Лабуништа 2018

Четврток, 14 Јун 2018 | Прочитано 2,784 пати.

Турнир во мал фудбал Лабуништа 2018 ...За сите љубители на спортот и на мал Фудбал ве информираме дека на 02.08.(август) 2018 година се организира турнир во мал Фудбал Лабуништа 2018 сите заинтересирани екипи кои имаат желба да учествуваат на турнирот можат да се обратат на следниот тел: или WhatsApp 00393774152366 и моб: 077934936 во кој ќе бидете подетално информирани...


Следуваат богати награди!!! Учество 5000 денари...

[назад]
loading...
Коментари