Видео:Непостоечки пенал за Фк Велазерими во 94+ минута оштетена ФК Лабуништа

Понеделник, 02 Сеп 2019 | Прочитано 478 пати.

Судиската четворка на чело со Фуркан Идризи е срам за Македонскиот фудбал, 90 минути судеше во штета на ФК Лабуништа и дозволуваше агресивна неприфатлива игра над нашите играчи кои оставија срце на терен.Најзагрижувачки е тоа што во 90 -тата минута досуди непостоечки пенал и од продолжените 4 минути натпреварот го прекина на нешто повеќе од 2 минути. Страм и блам до кога ФФМ ќе дозволува вакви пропусти. Од овој цел циркус едно големо БРАВО за нашите момци стои во изјавата на ФК Лабуништа.


[назад]
loading...
Коментари