Голема експлозија во најголемата американска рафинерија

Петок, 21 Јун 2019 | Прочитано 214 пати.

Огромна експлозија се случи денеска во една од најголемите американски рафинерии, во јужниот дел на Филаделфија. Како што јавуваат медиумите, огнена топка се појавила на небото, а пожарникарите се немоќни во справувањето со огнот.


Локалните медиуми објавија дека зградите се треселе од експлозијата, а луѓето што живеат во близина на рафинеријата рекоа дека по експлозијата паѓале разни предмети од небото.


[назад]
loading...
Коментари