Млад актер пронајден мртов

Понеделник, 11 Јун 2018 | Прочитано 450 пати.

Младиот светски познат актер Џејсон Одел е пронајден мртов во својот стан на 21. годишна возраст.


Медиумите во Лос Анџелес потврдија дека младиот актер познат пои серијата "The Goldbergs", бил пронајден мртов во својот дом, а засега не се знае причината за смртта.


Роден е на 2. јули 1997 година а во шоу бизнисот влегол на само 12 години.

[назад]
loading...
Коментари