На брегот на руска река најдена торба со 52 човечки дланки

Петок, 09 Март 2018 | Прочитано 406 пати.

Во источниот дела на Русија, кај градот Хабаровск, на брегот на реката Амур пронајдена е торба со 52 човечки дланки, пренесуваат руските медиуми. Како што пренесува „Раша тудеј“, торбата ја пронашле локални рибари, откако еден од нив згазил на одсечена рака која излегла од замрзнатата земја.

[назад]
loading...
Коментари