Пукање во Универзитет во САД, едно момче загина

Сабота, 09 Фев 2013 | Прочитано 269 пати.

Непознато лице синоќа отвори оган во атлантскиот универзитет на државата Флорида, во градот Бока Ратон, а во нападот загина 22-годишно момче. Според полицијата, пукано било од покривот на една од зградите на универзитетскиот кампус. Територијата околу местото на нападот е обезбедена од полицијата, но студентите и универзитетските професори не се евакуирани.

[назад]
loading...
Коментари