Запленети 300 кг марихуна пристигната од Албанија

Вторник, 17 Јул 2018 | Прочитано 462 пати.

Моторен чамец натоверен со околу 300 килограми марихуана запленила синоќа италијанската полиција во пристанишниот град Бари.


Чамецот, кој според медиумите тргнал од албанскиот брег, го управувал 26-годишен италијански државјанин, кој е упасен.


Според италијанската полиција вредноста на дрогата на нарко пазарот би достигнала вредност од три милиони евра.

[назад]
loading...
Коментари