ХОРОР: Разликата помеѓу белите дробови на пушачите и непушачите! ВИДЕО

Вторник, 19 Ное 2013 | Прочитано 732 пати.

Белите дробови се витален орган со чија помош целиот наш организам се снабдува со кислород


Погледнете до кој степен белите дробови на еден страствен може да ја загубат својата функција Ако не можете да се откажете од пушењето, ова видео ќе ве предомисли да запалите уште една Белите дробови се витален орган со чија помош целиот наш организам се снабдува со кислород.


Погледнете до кој степен белите дробови на еден страствен може да ја загубат својата функција.


Белите дробови на непушачите имаат розева боја, и кога ќе земат здив, тие се пумпаат неколку пати повеќе од својот капацитет За разлика од нив, на пушачите белите дробови им се црни, исцедени, слаби и целосно одвратни за гледање, а покрај тоа тие не се во можност во целост да ја вршат својата функција.


Ако белите дробови му изгледаат вака, замислете во каква состојба е лицето на овој човек. Ако сте пушач, бидете сигурни дека вашите органи за дишење се на добар пат да завршат во ваква состојба.


Затоа, можеби токму овој е моментот,вашата пуш пауза да ја искористите за нешто попаметно и покорисно. Прошетајте, направете неколку круга околу зграда, изедете мандарина испијте една чаша вода. Ако повторно имате силна желба да запалите цигара, погледнете во ова видео повторно.


Извор:Телеграф.мк

[назад]
loading...
Коментари