Луд огномет во Италија

Среда, 20 Ное 2013 | Прочитано 450 пати.

Секоја година, како дел од прославата на Свети Трифун, во италијанско село Adelfija се одржаа најразлични огномети. Овогодинешниот спектакл беше прилично гласен …


 


 


 


[назад]
loading...
Коментари