Мајк Тајсон му го врати увото на Холифилд-Видео

Среда, 20 Ное 2013 | Прочитано 408 пати.

По 16 години Тајсон му го врати делот од увото на Холифилд, кој му го одгриза во текот на мечот во 1997 година.


Во рекламата за Footlocker Тајсон и Холифилд повторно се сретнаа очи во очи.

Тајсон му го врати увото кое му го откина во 1997.

Двајцата боксерски шампиони потоа се прегрнуваат. Погледнете!


[назад]
loading...
Коментари