НАЈУБАВАТА фотографија според „National Geographic“!

Понеделник, 26 Фев 2018 | Прочитано 655 пати.

„National Geographic“ е една од најреномираните телевизиски и онлајн канали. 
Па според нејзиниот рејтинг, како најгледан и најпратен телевизиски канал, направи селекција на една од најдобрите фотографија која е направена во 2017-та година!
Станува збор за фотографија од природата, која мами со сцената која е на самата фотографија.
„Танцот на богомолките“.

Неповторлива, ќе се согласите зарем не? 


 


Извор: exclusive.mk

[назад]
loading...
Коментари