Погледнете како крадци крадат нов Мерцедес за 20 секунди

Петок, 25 Мај 2018 | Прочитано 2,273 пати.

Вака некако изгледа една кражба на возило денес. Дали крадците отидоа еден чекор понапред со технологијата од произведувачите на автомобили?


[назад]
loading...
Коментари