ВИДЕО: Ја гризнал батеријата од мобилниот и му експлодирала во устата

Четврток, 25 Јан 2018 | Прочитано 716 пати.

Видеото на кое еден маж во продавница за електроника во Кина предизвикал експлозија кога гризнал батерија на „ајфон“ стана хит на интернет. Снимката направена со сигурносните камери е поставена на Miaopai, кинеската платформа за размена на видеосодржини.


Според пишувањето на Taiwan Wews, мажот дошол во продавницата на 19 јануари за да ја замени батеријата на својот „ајфон“. За да се увери дека е вистинска батеријата што сакал да ја купи, одлучил малку да ја загризе, што во истата секунда предизвикало експлозија.


[назад]
loading...
Коментари