Видео:Како изгледа капењето на -60 степени

Четврток, 25 Јан 2018 | Прочитано 645 пати.

Руското село Ојмјакон, познато по тоа што ја носи титулата на најстуденото населено место во светот, од ден на ден привлекува се повеќе туристи желни на социјалните мрежи да се пофалат со капење на незамисливо ниски температура.


[назад]
loading...
Коментари