(ВИДЕО) На милиметар од смртта: Самиот предизвика несреќа која можеше да го чини живот

Понеделник, 22 Јан 2018 | Прочитано 888 пати.

Настанот се случил во декември месец на Пиринеите додека една група на авантуристи снимале сноуборд документарен филм.


Се било добро се до моментот кога Алфонс Гарсија скокнал од една карпа, а зад него започнала да се спушта лавина.


За среќа тој успева да и избега, а еден човек од групата го снимил целиот настан на видео.


Погледнете:


[назад]
loading...
Коментари