Видео: Надзорна камера снимила неверојатна сцена - погледнете што се случило со оваа баба

Петок, 25 Мај 2018 | Прочитано 1,739 пати.

Досега сме виделе безброј неверојатни видео снимки кои доаѓаат од Русија, а во продолжение може да видите уште една таква, која настанала во рускиот град Барнаул.


Постара жена која се враќа од продавница, доживеала неверојатно непреијатно искуство во својот живот.


 Таа била испрскана од врела вода од пукнатини на цевки во земјата.


Температурата на водата изнесувала околу 40 степени Целзиусови, а во продолжение погледнете ја целата сцена зебелажан со адзорна камера од зграда.


[назад]
loading...
Коментари