(ВИДЕО) Најскапиот остров на светот

Петок, 15 Фев 2019 | Прочитано 1,052 пати.

Овој приватен остров се наоѓа во Обединетите Арапски Емирати, а се продава за 400 милиони евра. Ова вештачки создадено парче земја пред брегот на Арабискиот полуостров се протега на 267 хектари. На него има повеќе приватни плажи и хотели со пет ѕвезди.


[назад]
loading...
Коментари