Видео:Невидена среќа: Мајка со бебе избегна смрт во силна бура

Петок, 19 Јан 2018 | Прочитано 761 пати.

Мајка со бебе со невидена среќа избегнала смрт во силна бура.


Силна бура погоди неколку европски држави, а најмалку четири лица ги изгубиле животите во невремето.


На снимка од надзорните камери од Хорст во Холандија се гледа жена која туркала детска количка и со невидена среќа се извлекла без последици.


Бурата откорнала стебло и го фрлила на тротоар, баш во моментот кога поминувала мајката со количка. Стеблото откорнало и дел од кров.


[назад]
loading...
Коментари