Видео:ОВА Е НАЈОПАСНИОТ МОСТ НА СВЕТОТ: Како да се помине?

Петок, 19 Јан 2018 | Прочитано 864 пати.

Без здив ќе ве остави снимката од камион кој го поминува мостот на реката Витим во Сибир. 


Ова е еден од најопасните премини на светот. 


Мостот е висок 20, а долг 500 метри. Дури и најмала грешка при преминување на овој мост може да биде фатална. 


Дрвените прагови на мостот изгледаат распаднато. Во зима, мостот изгледа уште пострашно.


[назад]
loading...
Коментари