(ВИДЕО) Урнебесно видео кое го насмеа регионот: Мајстор обратно го наместил прозорецот

Вторник, 08 Мај 2018 | Прочитано 1,807 пати.

Еден човек повикал мајстор за да му намести прозорци, а потоа се случило нешто што ретко се гледа.


На човекот кој го ангажирал не му е јасно зашто рачката за отворање е од надворешна страна, но мајсторот има за тоа објаснување.


Погледнете како мајсторот пробува да го убеди сопственикот на куќата дека нема ништо спорновонеговата работа!


[назад]
loading...
Коментари