Видео:Во оваа дупка живеат повеќе од 2000 луѓе

Петок, 19 Јан 2018 | Прочитано 1,452 пати.

Во моментот кога ќе помислите дека се сте виделе се појавуваат места кои ќе ве остават без зборови.


Coober Pedy е место кое се наоѓа во Австралија,  изворно мал рударски град, а сега е дом на повеќе од 2000 луѓе.


За повеќе информации погледнете во видеото во продолжение:


[назад]
loading...
Коментари